zaterdag 2 februari 2013

Vogel op Essdee Soft Cut 
 
Van Ilse van Stampij kreeg ik stempelrubber om uit te proberen. De Essdee Soft Cut is nogal stevig. Je kunt snel uitschieten als je niet oppast. Wat gek is, is dat ik het niet zo goed kan afstempelen. Ik heb het met een stuk of zes verschillende stempelinkten geprobeerd. Maar het blijft licht van kleur. Goed dat ik het heb mogen uitproberen, nog bedankt Ilse! Ik vond het leuk om te doen!
 

3 opmerkingen:

 1. Hoi Bronia,
  Ondanks de bezwaren die kleven aan Essdee, heb je er toch een mooie vogel uit weten te snijden vind ik. En mooi kleurgebruik, kan jij zo goed mikken :) met inktkussens of gebruik je stiften?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste,

  kan er iemand mij helpen? Ik ben op zoek naar het rubber waar jullie mee werken. Waar kan ik dat kopen? Wat zijn de specificaties?

  Alvast bedankt

  wschraepen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi,
   Ik ben ook al dagen online aan het zoeken naar stempelrubber. Ik ben uitgekomen op speedy carve van speedball. Tot nu toe alleen bij noeks.nl. Ik ben voorbij een goedkopere variant gekomen, easy cut, maar kan de site niet meer vinden. Ik was op zoek naar een site waar ik alles kon kopen. Ik ben ook geinterresseerd in de fabric and paper inkt van speedball, wat je dus goed op stoffen kunt bedrukken zonder dat je nog moet verwarmen voor fixatie. Nog gen site gevonden waar ik alles kan krijgen behalve amazon, maar hele dure verzendkosten doodat ook daar alles overal van daan moet komen.
   Dus ls jij inmiddels meer weet hoor ik het graag. Ik hoop dat je iets aan mijn info hebt.

   Alice

   Verwijderen